Winkelmand

Samsung reparatie

Samsung reparatie Den Haag

Samsung Galaxy reparatie service? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag voor een Samsung reparatie. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Samsung binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je Samsung. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je Samsung oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparatie uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle Samsung reparaties worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke Samsung reparatie. Na de Samsung reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe Samsung.

S-series

Note-series

A-series

J-series

Samsung beeldscherm reparatie Den Haag

Is je Samsung scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je Samsung beeldscherm binnen no time. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Samsung in het water laten vallen?

Heb jij je Samsung in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je Samsung aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting er andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Samsung. Wij gaat dan meteen aan de slag kunnen met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je Samsung weer helemaal de oude te maken.

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw Samsung batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.

Open chat