Overige reparaties

Overige telefoon reparaties

Huawei, Sony, LG en meer! Hieronder kun je alle overige merken vinden waar wij ook reparaties voor uitvoeren. Staat u apparaat er niet tussen? Laat het ons weten!

Huawei reparatie

Sony reparatie

LG reparatie

Google reparatie

Motorola reparatie

Oneplus reparatie

Nokia reparatie

Overige reparaties

Bij StudentFix proberen we zoveel mogelijk reparaties uit te voeren voor elk type, model en merk. Mocht het zo zijn dat u uw toestel niet hiertussen heeft kunnen vinden kunt u altijd even bellen, een WhatsApp sturen, ons mailen of langs de zaak komen. Wij hebben namelijk alternatieve leveranciers als onze primaire leverancier iets niet heeft. Zo streven wij ernaar u met een blije gezicht te resulteren.

Waterschade

Heb jij je telefoon in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je telefoon aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting er andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je telefoon. Wij gaat dan meteen aan de slag kunnen met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je telefoon weer helemaal de oude te maken.

Beeldscherm vervangen

Is je telefoon scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je telefoon beeldscherm binnen no time. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Accu vervangen

Telefoon batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw telefoon batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.