Winkelmand

MacBook Pro 13 inch A1708 reparatie

MacBook Pro 13 inch A1708 reparatie

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de MacBook Pro 13 inch A1708. De prijzen zijn inclusief btw.

MacBook Pro 13 inch A1708 beeldscherm reparatie

 Vanaf € 180,-

MacBook Pro 13 inch A1708 beeldscherm (touchscreen of niet standaard scherm) reparatie

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 iOS installatie

€ 65,-

MacBook Pro 13 inch A1708 iOS installatie met data behoud

€ 100,-

MacBook Pro 13 inch A1708 waterschade reparatie

 € 80,- (exclusief onderdelen)

MacBook Pro 13 inch A1708 oplaadpunt / DC Jack reparatie

€ 100,-

MacBook Pro 13 inch A1708 toetsenbord reparatie

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 stofvrij maken en koelpasta vervangen

€ 50,-

MacBook Pro 13 inch A1708 trackpad reparatie

€ 60,-

MacBook Pro 13 inch A1708 accu vervangen

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 oplader (origineel)

Vanaf € 70,-

MacBook Pro 13 inch A1708 oplader

Vanaf € 50,-

MacBook Pro 13 inch A1708 SSD upgrade

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 sneller maken

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 RAM vervangen/uitbreiden

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 software installatie

Vanaf € 20,-

MacBook Pro 13 inch A1708 data herstel

Vanaf € 60,-

MacBook Pro 13 inch A1708 koeling/fan reparatie

Op aanvraag

MacBook Pro 13 inch A1708 (iOS) wachtwoord verwijderen

Vanaf € 30,-

MacBook Pro 13 inch A1708 overige reparties

Op aanvraag

Macbook Pro batterij vervangen

De accu’s van de Macbook Pro worden elk jaar verbeterd. Toch blijven de accu’s het zwakke punt van de Macbook Pro. De accu’s van de Macbook Pro verliezen door veelal ontladen en opladen hun capaciteit. Dit kan er tot toe leiden dat de accu na een aantal jaren, afhangend van de hevigheid van het gebruik, zijn capaciteit volledig kwijt is en moeite zal hebben met opladen. Hiervoor is slechts één oplossing mogelijk en dat is de MacBook Pro batterij vervangen. Het vervangen van een MacBook Pro batterij vereist deskundigheid. Om deze reden raad men aan de reparatie door een specialist uit te laten voeren. Voor de Apple specialisten van StudentFix is dit geen enkel probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten MacBook Pro batterijen.

De MacBook Pro heeft per model diverse batterijen. Het onderscheid wordt gemaakt in de dimensie, het laadvermogen en de aansluiting. Tevens is er een onderscheid tussen de originele accu’s die Apple aanbied, de premium kwaliteit accu’s van derde partijen en de nog goedkopere replica’s die vaak op diverse locaties worden gemaakt. Gezien het grote verschil in laadvermogen en kwaliteit van de verschillende batterijen, maakt StudentFix enkel gebruik van de originele Apple accu’s en de premium kwaliteit batterijen.

Macbook Pro waterschade reparatie Den Haag

Heeft jouw MacBook Pro waterschade opgelopen? Heb je water, koffie of cola op je MacBook Pro laten vallen? StudentFix biedt je een chemische reiniging aan om je Macbook Pro weer helemaal de oude te maken. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Macbook Pro. Als jouw Macbook Pro waterschade heeft opgelopen, moet je vooral niet proberen je Macbook Pro aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken en verdere schade verrichten. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix zodat wij de batterij van je Macbook Pro kunnen loskoppelen en meteen aan de slag kunnen met het herstellen van de waterschade.

Macbook Pro software Den Haag

Jouw Macbook Pro heeft behoefte aan onderhoud zoals elke andere computer. De meest effectieve wijze om ervoor te zorgen dat jouw Macbook Pro weer soepel loopt is een schone herinstallatie. Door jouw Macbook Pro opnieuw te laten installeren, wordt al het onnodige troep van jouw Macbook Pro gewist terwijl al jouw programma’s en bestanden hetzelfde blijven.

StudentFix beschikt over Apple experts met jarenlange ervaring op het gebied van Apple reparaties. Om er zeker van te zijn dat jouw Macbook Pro reparatie soepel en vlekkeloos verloopt, kun je het beste de Apple specialisten van StudentFix contacteren.

Andere MacBook Pro reparatie?

Open chat