Winkelmand

Acer reparatie

Acer laptop reparatie

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de Acer laptop. De prijzen zijn inclusief BTW.

 

Onderzoekskosten

De onderzoekskosten bedragen € 30,- inclusief BTW. Na het onderzoek ontvang je telefonisch een prijsopgave, mocht je akkoord gaan met de prijsopgave dan vervallen de onderzoekskosten. Mocht je niet akkoord gaan met de prijsopgave of het apparaat valt niet te repareren, dan worden de onderzoekskosten in rekening gebracht.

Acer laptop beeldscherm reparatie

 Vanaf € 180,-

Acer laptop beeldscherm (touchscreen of niet standaard scherm) reparatie

Op aanvraag

Acer laptop Windows installatie

€ 65,-

Acer laptop Windows installatie met data behoud

€ 100,-

Acer laptop waterschade reparatie

 € 80,- (exclusief onderdelen)

Acer laptop oplaadpunt / DC Jack reparatie

€ 100,-

Acer laptop toetsenbord reparatie

Op aanvraag

Acer laptop stofvrij maken en koelpasta vervangen

€ 50,-

Acer laptop virus verwijderen

€ 60,-

Acer laptop accu vervangen

Op aanvraag

Acer laptop oplader (origineel)

Vanaf € 70,-

Acer laptop oplader

Vanaf € 50,-

Acer laptop SSD upgrade

Op aanvraag

Acer laptop sneller maken

Op aanvraag

Acer laptop RAM vervangen/uitbreiden

Op aanvraag

Acer laptop software installatie

Vanaf € 20,-

Acer laptop data herstel

Vanaf € 60,-

Acer laptop koeling/fan reparatie

Op aanvraag

Acer laptop (Windows) wachtwoord verwijderen

Vanaf € 30,-

Acer laptop overige reparties

Op aanvraag

Acer laptop beeldscherm reparatie Den Haag

Is je Acer laptop scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je Acer laptop beeldscherm binnen no time. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Acer laptop reparatie Den Haag

Is je Acer laptop gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Acer laptop binnen no time. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je Acer laptop oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je Acer laptop worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je Acer laptop.

Acer laptop in het water laten vallen?

Heb jij je Acer laptop in het water laten vallen? Dan moet je vooral niet proberen je Acer laptop aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Acer laptop. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je Acer laptop weer helemaal de oude te maken.

Acer laptop batterij vervangen

Acer laptop batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw Acer laptop batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je laptop op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.