Winkelmand

iPhone XR verkopen

Bij StudentFix krijg je direct contant geld voor je nieuwe of gebruikte iPhone XR!

StudentFix biedt een betere prijs aan voor jouw iPhone XR ten opzichte van onze concurrenten zoals Cash Converters en Used Products. Wij bieden direct geld aan voor jouw iPhone XR.

Verkoop gebruikte of nieuwe iPhone XR en krijg direct contant uitbetaald! Wil je nieuwe iPhone verkopen, dan is dat ook geen probleem.

 

Heb jij je telefoonabonnement verlengd of een nieuwe afgesloten en heb jij je nieuwe iPhone XR niet meer nodig? Wil je je gesealde oftewel ongeopende iPhone XR verkopen? Geen probleem! Wij kopen ze allemaal!

Wij hebben een voorkeur aan een nieuwe of gebruikte iPhone XR die naar behoren werkt en zo compleet mogelijk is. Heb je de lader, kabel, doos, bon etc. Dan is deze namelijk altijd meer waard. Wil je een iPhone XR verkopen waarvan de lader kapot of kwijt is, dan is dit geen enkel probleem. Mocht het zo zijn dat je oude iPhone XR een gebroken scherm heeft, zelfs dan kan je bij StudentFix terecht voor het verkopen van een kapotte iPhone XR.

Zit je met de volgende vraag: iPhone verkopen waar op letten? Geen probleem, Wij hebben jarenlang ervaring en hebben dit allemaal opgezocht en weten precies wat belangrijk is bij het verkopen van je nieuwe iPhone XR. Je bent welkom voor het verkopen van oude, gebruikte iPhone XR.

 

Let op:

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws dat mensen opgelicht worden via marktplaats bij het verkopen van hun iPhone XR. Er wordt veelal betaald met nep geld, tevens wordt er gevraagd om geld over te maken via de bank of tikkie. Wees alert en trap er A.U.B. niet in.

De fraudeurs zijn up to date en actief met de nieuwste technologie en manier van oplichterij.

Voorkom teleurstellingen en verkoop je iPhone XR veilig en direct voor contant geld bij StudentFix.

 

 

Wij doen inkoop van volgende type iPhone XR:

 

Verkoop Apple iPhone XR 64 GB Zwart

Verkoop Apple iPhone XR 64 GB Wit

Verkoop Apple iPhone XR 64 GB Koraal

Verkoop Apple iPhone XR 64 GB Blauw

Verkoop Apple iPhone XR 64 GB Rood

Verkoop Apple iPhone XR 64 GB Geel

http://bit.ly/36Pbrlj

 

 

Verkoop Apple iPhone XR 128 GB Zwart

Verkoop Apple iPhone XR 128 GB Wit

Verkoop Apple iPhone XR 128 GB Koraal

Verkoop Apple iPhone XR 128 GB Blauw

Verkoop Apple iPhone XR 128 GB Rood

Verkoop Apple iPhone XR 128 GB Geel

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Verkoop Apple iPhone XR 256 GB Zwart

Verkoop Apple iPhone XR 256 GB Wit

Verkoop Apple iPhone XR 256 GB Koraal

Verkoop Apple iPhone XR 256 GB Blauw

Verkoop Apple iPhone XR 256 GB Rood

Verkoop Apple iPhone XR 256 GB Geel

http://bit.ly/36Pbrlj

 

FAQ

 

Waar kan ik mijn iPhone XR verkopen?

Bij StudentFix, het maakt niet uit waar je je iPhone XR hebt gekocht wij kopen alle werkende iPhone XR.

iPhone XR verkopen wat te doen?

Wil je snel en eerlijk geholpen worden? Dan kan je ons contacteren http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen waar op letten?

Back-up je data voor verkoop van jouw iPhone XR. En zorg dat je jouw iPhone XR veilig en snel verkoopt voor een eerlijke prijs.

 

iPhone XR verkopen en leegmaken?

Je kan je iPhone XR zelf leegmaken oftewel resetten zodat er geen iCloud meer op zit. Indien je er niet uitkomt, kunnen wij je ook hierbij helpen en de iPhone XR voor je resetten.

 

iPhone XR verkopen aan Leapp?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Leapp belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

iPhone XR verkopen aan Media Markt?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Media Markt belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

iPhone XR verkopen aan Apple?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Apple belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

Defecte iPhone XR verkopen?

Wij zijn ook geïnteresseerd in kapotte iPhone XR. Want bij ons kan je ook je kapotte iPhone XR verkopen! Indien je iPhone XR scherm gebarsten of gebroken is, kunnen wij deze alsnog inkopen. iPhone XR die snel leegloopt of een batterij probleem heeft, maar verder goed werkt, kopen wij in. Want wij zijn gespecialiseerd in iPhone XR inkoop. Daarnaast kopen wij ook overige kapotte iPhones.

 

 

Waar kan ik mijn iPhone XR verkopen?

Bij StudentFix in Den Haag, het maakt niet uit waar je vandaan komt. In de meeste gevallen kun je langs komen, indien afstand te groot wordt dan kan je jouw iPhone XR veilig op de post doen en wordt het geld binnen 24 uur overgemaakt op je rekening.

 

iPhone XR verkopen Den Haag?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Utrecht?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Breda?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Rotterdam?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Amsterdam?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Eindhoven?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Tilburg?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone XR verkopen Groningen?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Open chat