Winkelmand

iPhone SE reparatie

iPhone SE reparatie

Telefoon beeldscherm reparatie

iPhone SE origineel beeldscherm reparatie zwart/wit

Het scherm is gebarsten/gebroken.

            Prijs scherm reparatie: € 79

Telefoon beeldscherm reparatie

iPhone SE kopie beeldscherm reparatie zwart/wit

Het scherm is gebarsten/gebroken.

        Prijs scherm reparatie: € 49

Telefoon batterij vervangen

iPhone SE batterij reparatie

Smartphone gaat snel leeg of laadt niet op.

Prijs batterij reparatie: € 45

Telefoon oplaadpunt reparatie

iPhone SE oplaadpunt reparatie

Smartphone laadt niet op.

Prijs oplaadpunt reparatie: € 39

Telefoon achtercamera reparatie

iPhone SE camera reparatie

Camera werkt niet goed.

Prijs camera reparatie: € 40

Telefoon selfiecamera reparatie

iPhone SE selfie camera reparatie

Camera werkt niet goed.

Prijs selfie camera reparatie: € 40

Telefoon achterkant vervangen

iPhone SE behuizing

                        Behuizing voor de iPhone SE.

Prijs behuizing: € 109

iOS software herstellen

iPhone SE iOS software herstel

Smartphone is gecrasht of loopt vast.

Prijs software herstel: € 35

Telefoon waterschade schoonmaak

iPhone SE waterschade

    Smartphone werkt niet meer door water/koffie/bier.

Prijs waterschade: € 60

iPhone SE beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone SE scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPhone SE reparatie Den Haag

iPhone SE laten vallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je iPhone SE binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPhone. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je iPhone SE oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je iPhone SE worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe iPhone 6.

iPhone SE waterschade opgelopen?

Heb jij je iPhone SE in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone SE. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.


iPhone batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw iPhone SE batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.