Winkelmand

iPhone 6 Plus verkopen

Bij StudentFix krijg je direct contant geld voor je nieuwe of gebruikte iPhone 6 Plus!

StudentFix biedt een betere prijs aan voor jouw iPhone 6 Plus ten opzichte van onze concurrenten zoals Cash Converters en Used Products. Wij bieden direct geld aan voor jouw iPhone 6 Plus.

Verkoop gebruikte of nieuwe iPhone 6 Plus en krijg direct contant uitbetaald! Wil je nieuwe iPhone verkopen, dan is dat ook geen probleem.

 

Heb jij je telefoonabonnement verlengd of een nieuwe afgesloten en heb jij je nieuwe iPhone 6 Plus niet meer nodig? Wil je je gesealde oftewel ongeopende iPhone 6 Plus verkopen? Geen probleem! Wij kopen ze allemaal!

Wij hebben een voorkeur aan een nieuwe of gebruikte iPhone 6 Plus die naar behoren werkt en zo compleet mogelijk is. Heb je de lader, kabel, doos, bon etc. Dan is deze namelijk altijd meer waard. Wil je een iPhone 6 Plus verkopen waarvan de lader kapot of kwijt is, dan is dit geen enkel probleem. Mocht het zo zijn dat je oude iPhone 6 Plus een gebroken scherm heeft, zelfs dan kan je bij StudentFix terecht voor het verkopen van een kapotte iPhone 6 Plus.

Zit je met de volgende vraag: iPhone verkopen waar op letten? Geen probleem, Wij hebben jarenlang ervaring en hebben dit allemaal opgezocht en weten precies wat belangrijk is bij het verkopen van je nieuwe iPhone 6 Plus. Je bent welkom voor het verkopen van oude, gebruikte iPhone 6 Plus.

 

Let op:

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws dat mensen opgelicht worden via marktplaats bij het verkopen van hun iPhone 6 Plus. Er wordt veelal betaald met nep geld, tevens wordt er gevraagd om geld over te maken via de bank of tikkie. Wees alert en trap er A.U.B. niet in. De fraudeurs zijn up to date en actief met de nieuwste technologie en manier van oplichterij. Voorkom teleurstellingen en verkoop je iPhone 6 Plus veilig en direct voor contant geld bij StudentFix.

 

 

Wij doen inkoop van volgende type iPhone 6 Plus:

 

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 16 GB Zilver

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 16 GB Goud

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 16 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 64 GB Zilver

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 64 GB Goud

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 64 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Verkoop Apple iPhone 6 Plus 132 GB Zilver

Verkoop  Apple iPhone 6 Plus 132 GB Goud

Verkoop  Apple iPhone 6 Plus 132 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

 

 

 

FAQ

 

Waar kan ik mijn iPhone 6 Plus verkopen?

Bij StudentFix, het maakt niet uit waar je je iPhone 6 Plus hebt gekocht wij kopen alle werkende iPhone 6 Plus.

iPhone 6 Plus verkopen wat te doen?

Wil je snel en eerlijk geholpen worden? Dan kan je ons contacteren http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen waar op letten?

Back-up je data voor verkoop van jouw iPhone 6 Plus. En zorg dat je jouw iPhone 6 Plus veilig en snel verkoopt voor een eerlijke prijs.

 

iPhone 6 Plus verkopen en leegmaken?

Je kan je iPhone 6 Plus zelf leegmaken oftewel resetten zodat er geen iCloud meer op zit. Indien je er niet uitkomt, kunnen wij je ook hierbij helpen en de iPhone 6 Plus voor je resetten.

 

iPhone 6 Plus verkopen aan Leapp?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Leapp belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

iPhone 6 Plus verkopen aan Media Markt?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Media Markt belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

iPhone 6 Plus verkopen aan Apple?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Apple belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

Defecte iPhone 6 Plus verkopen?

Wij zijn ook geïnteresseerd in kapotte iPhone 6 Plus. Want bij ons kan je ook je kapotte iPhone 6 Plus verkopen! Indien je iPhone 6 Plus scherm gebarsten of gebroken is, kunnen wij deze alsnog inkopen. iPhone 6 Plus die snel leegloopt of een batterij probleem heeft, maar verder goed werkt, kopen wij in. Want wij zijn gespecialiseerd in iPhone 6 Plus inkoop. Daarnaast kopen wij ook overige kapotte iPhones.

 

 

Waar kan ik mijn iPhone 6 Plus verkopen?

Bij StudentFix in Den Haag, het maakt niet uit waar je vandaan komt. In de meeste gevallen kun je langs komen, indien afstand te groot wordt dan kan je jouw iPhone 6 Plus veilig op de post doen en wordt het geld binnen 24 uur overgemaakt op je rekening.

 

iPhone 6 Plus verkopen Den Haag?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Utrecht?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Breda?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Rotterdam?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Amsterdam?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Eindhoven?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Tilburg?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6 Plus verkopen Groningen?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Open chat