Winkelmand

iPad reparatie

iPad reparatie Den Haag

Bent u bij de Amac geweest voor een iPad reparatie? De wachttijden zijn daar vaak veel te lang. Maak u niet langer druk, bij StudentFix is uw reparatie veel sneller gedaan. Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag voor een iPad reparatie. Wij voeren zelfs microfix reparaties tot aan de moederbord uit en repareren je iPad binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPad. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals scherm reparatie en batterijvervanging.

iPad beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPad scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPad beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPad waterschade opgelopen?

Heb jij je iPad in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPad. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPad weer helemaal de oude te maken.

Open chat