Winkelmand

Macbook Air reparatie

MacBook Air reparatie Den Haag

Laatst bij de Apple Store geweest voor uw MacBook Air? Apple Support is meestal heel langzaam als het gaat om uw reparatie in orde krijgen. Bij ons is dit echter gelukkig niet zo. Niet zeker over uw reparatie? U kunt uw  MacBook Air garantie altijd nog even laten nachecken door ons. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag voor een MacBook Air reparatie.

Macbook Air batterij vervangen

De accu’s van de Macbook Air worden elk jaar verbeterd. Toch blijven de accu’s het zwakke punt van de Macbook Air. De accu’s van de Macbook Pro verliezen door veelal ontladen en opladen hun capaciteit. Dit kan er tot toe leiden dat de accu na een aantal jaren, afhangend van de hevigheid van het gebruik, zijn capaciteit volledig kwijt is en moeite zal hebben met opladen. Hiervoor is slechts één oplossing mogelijk en dat is de MacBook Air batterij vervangen. Het vervangen van een MacBook Air batterij vereist deskundigheid. Om deze reden raad men aan de reparatie door een specialist uit te laten voeren. Voor de Apple specialisten van StudentFix is dit geen enkel probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten MacBook Air batterijen.

De MacBook Air heeft per model diverse batterijen. Het onderscheid wordt gemaakt in de dimensie, het laadvermogen en de aansluiting. Tevens is er een onderscheid tussen de originele accu’s die Apple aanbied, de premium kwaliteit accu’s van derde partijen en de nog goedkopere replica’s die vaak op diverse locaties worden gemaakt. Gezien het grote verschil in laadvermogen en kwaliteit van de verschillende batterijen, maakt StudentFix enkel gebruik van de originele Apple accu’s en de premium kwaliteit batterijen.

Macbook Air waterschade reparatie Den Haag

Heeft jouw MacBook Air waterschade opgelopen? Heb je water, koffie of cola op je MacBook Air laten vallen? StudentFix biedt je een chemische reiniging aan om je Macbook Air weer helemaal de oude te maken. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Macbook Air. Als jouw Macbook Air waterschade heeft opgelopen, moet je vooral niet proberen je Macbook Air aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken en verdere schade verrichten. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix zodat wij de batterij van je Macbook Air kunnen loskoppelen en meteen aan de slag kunnen met het herstellen van de waterschade

Macbook Air software Den Haag

Jouw Macbook Air heeft behoefte aan onderhoud zoals elke andere computer. De meest effectieve wijze om ervoor te zorgen dat jouw Macbook Air weer soepel loopt is een schone herinstallatie. Door jouw Macbook Air opnieuw te laten installeren, wordt al het onnodige troep van jouw Macbook Air gewist terwijl al jouw programma’s en bestanden hetzelfde blijven.

StudentFix beschikt over Apple experts met jarenlange ervaring op het gebied van Apple reparaties. Om er zeker van te zijn dat jouw Macbook Air reparatie soepel en vlekkeloos verloopt, kun je het beste de Apple specialisten van StudentFix contacteren.

Open chat