Winkelmand

iMac reparatie

iMac reparatie

iMac reparatie? Onze techneuten bij StudentFix zijn gespecialiseerd en ervaren in het uitvoeren van reparaties op het gebied van iMac. Wij garanderen je dat jouw reparatie dus altijd door een specialist gedaan wordt. Bovendien geven wij altijd 3 maanden garantie op de iMac reparatie.

iMac software reparatie

Jouw iMac heeft behoefte aan onderhoud zoals elke andere computer. De meest effectieve wijze om ervoor te zorgen dat jouw iMac weer soepel loopt is een schone herinstallatie. Door jouw iMac opnieuw te laten installeren, wordt al het onnodige troep van jouw iMac gewist terwijl al jouw programma’s en bestanden hetzelfde blijven.

StudentFix beschikt over Apple experts met jarenlange ervaring op het gebied van Apple reparaties. Om er zeker van te zijn dat jouw iMac reparatie soepel en vlekkeloos verloopt, kun je het beste de Apple specialisten van StudentFix contacteren.

iMac batterij vervangen

De accu’s van de iMac worden elk jaar verbeterd. Toch blijven de accu’s het zwakke punt van de iMac. De accu’s van de iMac verliezen door veelal ontladen en opladen hun capaciteit. Dit kan er tot toe leiden dat de accu na een aantal jaren, afhangend van de hevigheid van het gebruik, zijn capaciteit volledig kwijt is en moeite zal hebben met opladen. Hiervoor is slechts één oplossing mogelijk en dat is de iMac batterij vervangen. Het vervangen van een iMac batterij vereist deskundigheid. Om deze reden raad men aan de reparatie door een specialist uit te laten voeren. Voor de Apple specialisten van StudentFix is dit geen enkel probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten iMac batterijen.

De iMac heeft per model diverse batterijen. Het onderscheid wordt gemaakt in de dimensie, het laadvermogen en de aansluiting. Tevens is er een onderscheid tussen de originele accu’s die Apple aanbied, de premium kwaliteit accu’s van derde partijen en de nog goedkopere replica’s die vaak op diverse locaties worden gemaakt. Gezien het grote verschil in laadvermogen en kwaliteit van de verschillende batterijen, maakt StudentFix enkel gebruik van de originele Apple accu’s en de premium kwaliteit batterijen.

Open chat